کد خبر : 207553
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 بهمن 1401 - 16:32

افشاگری پارسی کانادا از ۴ شگرد کلاهبرداری عجیب مهاجرتی

افشاگری پارسی کانادا از ۴ شگرد کلاهبرداری عجیب مهاجرتی

  باتوجه به اینکه تقاضا برای مهاجرت زیاد شده است، باید نگران کلاهبرداری‌های این حوزه هم باشیم. افراد سودجو همیشه در همه حوزه‌ها پیدا می‌شوند. خصوصا حوزه مهاجرت که هم تقاضا برای آن زیاد است و هم کسب‌وکاری پر سود است. با این توضیحات پارسی کانادا، قصد دارد در ادامه این مطلب ۴ شگرد کلاهبرداری

 

باتوجه به اینکه تقاضا برای مهاجرت زیاد شده است، باید نگران کلاهبرداری‌های این حوزه هم باشیم. افراد سودجو همیشه در همه حوزه‌ها پیدا می‌شوند. خصوصا حوزه مهاجرت که هم تقاضا برای آن زیاد است و هم کسب‌وکاری پر سود است. با این توضیحات پارسی کانادا، قصد دارد در ادامه این مطلب ۴ شگرد کلاهبرداری در مهاجرت را که ممکن است موسسات مهاجرتی نامعتبر به کار گیرند، افشا کند و با شما درمیان بگذارد. پس تا انتهای مطلب همراه با ما باشید…

چرا موسسات مهاجرتی روبه کلاهبرداری آورده‌اند؟

حوزه مهاجرت، حوزه پرسودی است، اما پیچ و خم‌های خودش را هم دارد. موسسات مهاجرتی معتبر با عبور از این پیچ و خم‌هاست که در نهایت کسب و کارشان رونق می‌گیرد. برای مثال یک موسسه مهاجرتی به راحتی نمی‌تواند دقتری تاسیس کند و اقدام به دریافت پول از متقاضیان مهاجرت کند. برای شروع کار در این حوزه، مجوزهایی هست که فرد باید آن‌ها را تهیه کند. در کنار موسسات مهاجرتی معتبر باید وکلای متخصص در این حوزه داشته باشند.

حالا برخی از موسسات نامعتبر و یا به تعبیری جعلی، با دایر کردن دفتر و شرکت‌هایی قصد دارند، پا جای پای موسسات معتبر گذارند. درحالی که نه مجوزی برای این کار دارند و نه تخصصی. کافیست افراد ساده‌ای که به دنبال مهاجرت هستند، سر راه‌شان قرار گیرند، با ظاهرسازی و چرب‌زبانی اقدام به خالی کردن جیب آن‌ها می‌کنند. دلیل هم واضح است، کسب درآمد نامشروع و البته راحت!

موسسات مهاجرتی کلاهبردار از چه شگردی استفاده می‌کنند؟

بیایید ببینیم موسسات مهاجرتی نامعتبر از چه شگردهایی برای خالی کردن جیب متقاضیان مهاجرت استفاده می‌کنند؟ در ادامه ۴ مورد از مهم‌ترین آن‌ها را بررسی کرده‌ایم.

یک: مهاجرت تضمینی

موسسه‌ای که به شما قول مهاجرت تضمینی را می‌دهد، احتمالا قصد کلاهبرداری دارد! در پروسه مهاجرت هیچ تضمینی وجود ندارد. مسیر مهاجرت پر از ناهمواری است. کشورها قوانین مهاجرتی خود را خیلی سخت‌گیرانه‌تر وضع کرده‌اند. ازهمین روی واقعا نمی‌توان قول مهاجرت تضمینی را به متقاضیان داد. برای مثال، خیلی از پرونده‌های مهاجرتی به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا، به تعویق افتادند. درحالی که بسیاری از متقاضیان هزینه‌های زیادی برای آن کرده بودند. یا ممکن است در مسیر مهاجرت به دلیل ناقص بودن مدارک و یا ارائه اطلاعات نادرست، پروسه مهاجرتی فرد به طور کلی منحل شود. در مواردی هم ممکن است بعد از ریجکت شدن درخواست، تا چندسال امکان ثبت درخواست مجدد برای فرد متقاضی وجود نداشته باشد.

دو: مهاجرت ساده و بدون مدرک تحصیلی یا مدرک زبان

اگر موسسه‌ای ادعا کرد، شما به راحتی و بدون نیاز به هیچ مدرک زبان و یا مدرک تحصیلی می‌توانید به کشورهای دیگر مهاجرت کنید، باید به اعتبار آن شک کرد. خودتان را جای کشور مقصد بگذارید! آیا به دنبال جذب مهاجرینی هستید که نه زبان کشور شما را بلد هستند و نه تحصیل کرده‌اند؟ چرا آن کشور باید جایگاهی برای شما به عنوان مهاجر در نظر گیرد. به جز روش‌های سرمایه‌گذاری که کشور مقصد دلخوش به سرمایه شماست و از آن قرار است برای رونق اقتصادی خود استفاده کند، دیگر روش‌ها به علم، دانش، مهارت در کار و زبان کشور مقصد نیاز دارد.

سه: مهاجرت کاری با جاب‌آفرهای جعلی

موسسات مهاجرتی هم هستند به شما وعده کار در کشور مقصد را می‌دهند. برای اینکه بتوانید در کشورهای خارجی به عنوان مهاجر کار کنید، لازم است که مجوز کار در آن کشور را دریافت کنید. علاوه‌براین برای کار در هر شغلی باید مهارت‌های لازم برای آن کار را داشته باشید. موسسات مهاجرتی نامعتبر و کلاهبردار اعدعا می‌کنند، بعد از مهاجرت شغل شما در کشور مقصد آماده است و ممکن است آن را با ارائه یک جاب‌آفر جعلی به شما نشان دهند. جاب‌آفر نامه‌ای از سمت یک کارفرمای خارجی است که طی آن از مهاجر برای کار در شرکت/سازمان خود درخواست می‌کند. پس مراقب جاب‌آفر های جعلی باشید.

چهار: مهاجرت با پرداخت پول‌های کلان و نامعقول

اگر به موسسه مهاجرتی مراجعه کردید و ناگهان با درخواست پول زیاد و نامعقول مواجه شدید، باید جوانب احتیاط را بسنجید. درست است که مهاجرت هزینه‌های زیادی در بر دارد، اما باید خودتان مراقب ریز هزینه‌ها باشید. بخشی از هزینه‌های مهاجرت، هزینه‌های دولتی آن کشور هستند که به راحتی با مراجعه به وب‌سایت‌های رسمی مهاجرتی هر کشور می‌توانید آن‌ها را بررسی کنید. دیگر هزینه‌ها نیز ممکن است برای ترجمه مدارک و یا دستمزد وکیل مهاجرتی و جلسات مشاوره دریافت شود. هرگونه دریافت مبلغی برای غیر از این موارد و البته درخواست پول زیاد و یکجا، می‌تواند آژیر خطری برای کلاهبرداری آن موسسه مهاجرتی باشد.

توصیه‌های پارسی کانادا برای پیشگیری از کلاهبرداری

تا اینجا سعی کردیم ۴ مورد از اصلی‌ترین شگردهای موسسات مهاجرتی را برای شما افشا کنیم. اما موسسه مهاجرتی پارسی کانادا، چند توصیه مهم هم برای شما دارد. برای اینکه اعتبار یک موسسه مهاجرتی را بسنجید، راه‌های مختلفی هست. از مهمترین آن می‌توان به داشتن مجوزات لازم اشاره کرد. حوزه مهاجرت، کاری نیست که بتوان در کشور ایران بدون مجوز و عدم نظارت سازمان‌های دولتی انجام شود. پس گول شرکت‌هایی که مخفیانه امور مهاجرتی را انجام می‌دهند و یا مجوز رسمی ندارد را نخورید.

موضوع مهم بعدی حضور وکلای متخصص مهاجرتی است. وکلایی که در حوزه مهاجرت کار می‌کنند با دیگر وکلا در دیگر حوزه‌های حقوقی متفاوت هستند. این وکلا نه تنها باید عضو سازمان‌های رسمی و دولتی وکلای کشورهای خارجی باشند، بلکه باید کاملا درباره لاین‌های مهاجرتی، شرایط حقوقی، قوانین مختلف کشورها و مسیر قانونی مهاجرت کاملا اطلاع داشته باشند. برای مثال وکلای مهاجرتی کانادا حتما باید عضو سازمان IRCC کانادا باشند و وکلای مهاجرتی استرالیا عضو سازمان MARA. پس با مراجعه به موسسه مهاجرتی حتما این موارد را از آن‌ها بخواهید.

ضمناً  مطلب هشدار پارسی کانادا در مورد کلاهبرداری ویزای استارتاپ کانادا اقتصاد آنلاین منتشر کرده که خواندن کرده که می توانید بخوانید. 

سخن پایانی

موسسه مهاجرتی پارسی کانادا، موسسه خوش‌نام و معتبر در حوزه مهاجرت، در این مطلب کوتاه تلاش کرد هشدارهایی را در خصوص کلاهبرداری مهاجرتی به متقاضیان مهاجرت بدهد. این موسسه با بیش از ۱۰۰۰ پرونده موفق و سال‌ها تجربه، تلاش می‌کند در مسیر مهاجرت همراه و همدل با متقاضیان باشد و این مسیر را برای آن‌ها هموار کند. با توضیحاتی که در مطلب به آن پرداختیم، امیدواریم توانسته باشیم شما را نسبت به فرایند مهاجرت و تشخیص موسسات مهاجرتی کلاهبردار راهنمایی کرده باشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چند راه ساده برای یک رپورتاژ موفق

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح